NYHEDER

Velegnet til sart hud og allergimærket

Har du svært ved at finde professionelle og effektive produkter til sart hud og hår? Er du allergiker?

Vi er stolte over at præsentere vores seneste medlem af SYOSS-familien – en professionel og effektiv hår- og stylingserie, der er specialdesignet til dig med allergi eller sart hud og hår. Alle vores SYOSS Pure-produkter er ECARF-mærket.

Hvad er ECARF?

ECARF

ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation) er en nonprofitorganisation, der kvalitetsstempler allergivenlige produkter. ECARF støtter forskning, uddannelse og generel oplysninger om allergi og dens betydning i hverdagen – særligt for allergikere. Ud over det daglige arbejde uddeler ECARF også ECARF-kvalitetsmærket til allergivenlige produkter og servicer.

ECARF-mærkede produkter og servicer er skræddersyet til allergikeres behov.

En uafhængigt rådgivende panel af 15 førende internationale forskere og teknikere har sammensat de kriterier, vi bruger til at vurdere forskellige produktgrupper og sikre, at de overholder de fastsatte udelukkelseskriterier og grænseværdier.

Et produkt modtager ECARF-mærket, når det bevises gennem test eller undersøgelser, at de fastsatte kriterier er opfyldt.

For yderligere oplysninger om ECARF, eller for at se de forskellige produkter, der er ECARF-mærket, henviser vi til deres hjemmeside her.