INSPIRATION

Naturlig skønhed til dig og miljøet

Når foråret blomstrer, så vil vi også! For hvem vil ikke også slå håret ud i slowmotion, ligesom på film? Årstiden minder os om vores smukke omverden, som vi gerne vil tage os ekstra godt af – præcis som dit hår. Den nye Pure serie fra SYOSS er en professionel hårplejeserie tilpasset både dit look og livsstil, som bringer frisørsalonen hjem til dig. Produkterne er allergivenlige og veganske og er specielt udviklet til dig, som både tænker på naturens ressourcer og ønsker et naturligt smukt hår!

SYOSS Pure serien er udviklet af professionelle frisører samt certificeret og testet af ECARF, hvilket betyder, at den er allergivenlig. Hårplejeprodukterne er certificerede af EU Ecolabel, og flaskerne er delvist fremstillet af genbrugt PET. Samtlige produkter er helt uden animalske ingredienser.

Sådan skaber du forårets 3 naturlige trendy stilarter med Pure serien:

Forkæl dig selv!

Forårets look starter med den rette shampoo og balsam. Hårplejeprodukterne fra Pure-serien forkæler dig, som hvis du var til frisøren, og skaber grundlaget for et velplejet hår, som er let at arbejde med. Produkterne er udviklet til følsom hovedbund og anvender micellar-teknologi for at fjerne snavs og forurening bedst muligt. Både shampoo og balsam er produceret uden silikone og mineralolier og er ikketilsat farvestoffer og animalske ingredienser. Det gør produkterne skånsomme mod hår og hovedbund – og omverdenen!

Produkterne som skaber looket:

Fresh - Syoss PURE Fresh – shampoo og balsam.

1. Fresh - Syoss PURE Fresh – shampoo og balsam.

Til normalt hår og daglig vask og opfriskning. 

2. Smooth - Syoss PURE Smooth – shampoo og balsam.

Til normalt hår og tykt hår, men passer ekstra godt til dig med bølgestruktur, og som vil have blankt og blødt salonhår. Et godt antikrus-produkt til forårets flyvske hår.

Smooth - Syoss PURE Smooth – shampoo og balsam.
Volume - Syoss PURE Volume - shampoo og balsam.

3. Volume - Syoss PURE Volume - shampoo og balsam.

Til fint og normalt hår - perfekt til dig, som vil have en let følelse af volume.

Paris-boho-chik – med det rette stylingprodukt!

Drøm dig væk til Paris med et ægte boho-chik look, som kendetegnes ved nonchalante bølger, selvsikkert ”pjusk” og romantiske følelser. Vores tørshampoo giver et stilfuldt look i forår- og sommer sæsonen. Red håret igennem med fingrene, spray mod hovedbunden og massér produktet ind ved rødderne i tørt hår. Har du ikke vasket håret i et par dage? Det er ikke noget problem!.

Tip: Sov med fletninger for at opnå det rette afslappede look sammen med tørshampooen.

Produktet som skaber looket:

Pure Fresh Dry Shampoo – tørshampoo. Efterlader håret friskt mellem hårvaskene og er det ultimative stylingprodukt til naturlige frisurer. God til både hverdag og ferie.

Pure Fresh

Picnic-looket – perfekt fald med mousse!

Pure Volume

Det smukke naturlige fald passer til alle forårets anledninger, men looket skal dog ofte, trods navnet, hjælpes lidt på vej. Vores mousse fikser frisuren ved at skabe volume, øge fyldigheden og ”booste” håret. Kram moussen ind i let fugtigt hår og form eller føn, som du ønsker. 

Tip: Hold en enkel stil, og sæt håret op i en løs knold med et trendy tørklæde.

Produktet som skaber looket:

Pure Volume Mousse. En let mousse, som giver håret hold i 48 timer uden at tynge eller udtørre.Perfekt til at skabe det naturlige fald.

Viltre lokker – hårsprayen fikser forårs-glamouren!

Forårets store, glamourøse krøller kan også være lidt viltre. Spray hver hårtot med hårspray inden du begynder at forme lokkerne med krøllejern eller glattejern. Når du har fået den ønskede frisure, så prøv at ryste håret og skil lokkerne lidt ad – og afslut stylingen med vores hårspray, så håret holder til både sene aftener og premierefester.

Tips: For lidt ekstra volume, spray lidt hårspray på fingrene og rod håret igennem ved hårrødderne.

Produktet som skaber looket:

Pure Hold Hairspray – hårspray. En uparfumeret hårspray, som holder i 48 timer og giver et stærkt finish, uden at håret føles tørt og klæbrigt.

Pure Hold

Hav et herligt forår med SYOSS PURE!